Grafische vormgeving

Het ordenen van informatie: waar gaat het om? En hoe communiceer ik informatie in een oogopslag? Een sterk beeld dwing tot communicatie

U kunt bij het bureau Corien Bögels Vormgeving en Illustratie terecht voor uw huisstijl, logo, grafisch ontwerp van uw website, het ontwerpen van pictogrammen en meer. Klik op één van de pictogrammen in het menu aan de linkerkant om het portfolio van Corien Bögels te bekijken.

Van beeldconcept naar realisatie

Corien Bögels beschikt over een netwerk van drukkers, printers en andere technische specialisten en kan hierdoor een complete en concurrende dienstverlening bieden.

De werkwijze is doorgaans als volgt. In overleg met de klant wordt in een brainstorm aan beeldideeën steeds voorkeur en herkenningsbeeld gekozen. Uiteindelijk werkt Corien deze uit en toont 2 ontwerpen met enkele voorbeelden voor een uiting van het logo in een correspondentiepakket; kleurkeuze en lettertype is dan nog variabel. Aan de hand van een fuikmodel wordt het ontwerp fijn geslepen en de pantonekleuren en RGB kleuren voor multimedia definitief vastgesteld. Opdrachten zijn mogelijk op zowel fixed price basis als op uurtarief. Neem vrijblijvend contact op voor nadere informatie.